Ediciones B (2017)

Traducció: Gemma Fors Soriano

La doctora Shefali Tsabary, nascuda a Bombai (India), es va doctorar en Psicologia Clínica a la Universitat de Columbia (Nova York). La combinació del seu coneixement tant oriental com occidental, unit a la vessant de mare, li ha permès orientar l’acompanyament a pares i mares amb una mirada diferent. Parteix de la idea que tots tenim la capacitat d’educar fills que siguin capaces de connectar-se emocionalment. El problema radica en les creences errònies i les limitacions que ens autoimposem. La doctora Tsabary desmunta mites com els bons i els mals nens o que els pares han de tenir el control.

El llibre m’ha permès pensar primer en la meva actitud per poder entendre la dels meus fills, reforçant l’aprenentatge mutu. I tot amb exemples d’històries reals que ajuden a entendre tots els conceptes.

“Solo cuando somos capaces de conectar con los hijos como son en el momento presente, verlos como lo que necesitan ser en este preciso momento, entonces podemos proporcionarles la educación que precisan.”