1. L’actitud lúdica, eina essencial en la resolució dels conflictes amb els fills/es

Una de les grans virtuds del’actitud lúdica és la capacitat per trobar solucions creatives. Començarem per entendre el conflicte, quin és l’esquema mental que seguim i quins són els canvis que volem fer. I després sessió d’entrenament de l’actitud lúdica. Sereu capaços d’assolir els reptes que us presenti? Us aviso: genera dependència!

Apuntar-me

2. Els infants no parlen, juguen! 9 claus sobre el joc

Les criatures es passen el dia jugant i pretenem que ens entenguin amb el nostre bla, bla, bla. El joc és el primer llenguatge del ser humà, per tant la millor manera d’arribar als nostres infants. Sense comunicació no hi ha educació. No és un taller sobre teories del joc, tot i que ens guiaran alguns principis basats en la neuroeducació, sino un activitat de retrobament amb el nostre jo juganer per a comunicar-nos millor amb filles i fills des de la consciència.

Apuntar-me

3. Escriure per descobrir i endreçar

Estem fets de narrativa. Ens passem el dia explicant històries del que hem fet avui, del que farem demà, del que somiem que farem… L’escriptura és un codi que ens conecta amb el que som i amb el que sentim en aquest moment. És una eina de present tot i la seva capacitat per a guarir ferides del passat. Les paraules no són neutres. Pesen. Les escollim per alguna raó. L’educació està farcida de creences que ens lastren sense saber-ho. I l’escriptura ens permet descobrir-les per buidar pes de la motxilla.

Apuntar-me

Tallers a mida

Els tallers estan dissenyats per a mares i/o pares, però la base serveix per a qualsevol context professional que treballi amb infants com és el cas del professorat. Puc adaptar l’horari i afinar la temàtica en funció de les vostres necessitats si ja sou un grup establert.

Aquests són els que ofereixo ara per ara però si s’us acut algún altre que us pugui oferir, estaré encantada d’escoltar-vos!

Vull un taller a mida

M’apunto!

Taller 1Taller 2Taller 3

Si tens algun dubte envia'm un missatge a: tallers@silviapenon.com

Taller a mida